Blog

Top 20 pyetje e nje interviste pune

by hireme in Career Advice 19/11/2017

 

A deshironi te jeni te pergatitur per t’u njohur me 20 pyetjet me te shpeshta qe behen ne nje interviste pune?Shpesh here na rastis te jemi te papergatitur gjate nje interviste pune dhe ne dileme per pyetjet qe do te na bejne punemarresit tane. Pyetjet me te shpeshta qe behen ne nje interviste pune jane te renditura si me poshte:

1.Me tregoni rreth vetes tuaj.

2.Cili eshte niveli juaj arsimor?

3.Perse ne duhet t’ju zgjedhim juve?

4.Cilet jane anet e tua te forta?

5.Cilat jane dobesite tuaja?

6.Si e perballoni nje situate deshtimi?

7.Pershkruani stilin tuaj te punes.

8.A ju pelqen puna ne grup?

9.Perse u larguat nga pozicioni juaj i fundit i punes?

10. Mund te na tregoni dicka rreth eksperiences tuaj.

11.Me trego rreth nje situate kur…

12.A keni patur veshtiresi ose probleme me supervizorin?

13.Perse jeni duke aplikuar per kete pozicion?

14.Perse jeni ju zgjedhja e duhur?

15.Cilat jane pritshmerite tuaja rreth pages?

16.Perse keni aplikuar ketu?

17.A jeni te gatshem te udhetoni?

18.Cfare dini rreth kompanise tone?

19.Pershkruani punen tuaj te endrrave.

20.Cilat jane pikesynimet qe ju keni ne karriere?

21.Cfare jeni duke pritur nga puna e re?