Blog Page

Te jesh nje Executive Hunting ne Shqiperi

1. Sa nevoje ka tregu shqiptar per rekruter profesionist? Sot tregu i punes ka shume nevoje per rekrutues profesionist. Te qenit nje i tille nuk behesh dot vetem duke lexuar dhe […]

Nov 25, 2017

Top 20 pyetje e nje interviste pune

  A deshironi te jeni te pergatitur per t’u njohur me 20 pyetjet me te shpeshta qe behen ne nje interviste pune?Shpesh here na rastis te […]