Te jesh nje Executive Hunting ne Shqiperi

by hireme 25/11/2017

1. Sa nevoje ka tregu shqiptar per rekruter profesionist? Sot tregu i punes ka shume nevoje per rekrutues profesionist. Te qenit nje i tille nuk behesh dot vetem duke lexuar dhe […]

Read more